vrijdag 29 september 2023

Nog een weekje te gaan: inpakstress

Over een week vertrek ik voor 6,5 week naar down under! De inpakstress is inmiddels toegeslagen, wat neem ik mee en vooral wat moet thuis blijven. Hebben jullie daar ook last van? Ik geef me er maar aan over dat ik zo ben en probeer het stressniveau zo laag mogelijk te houden door ver van te voren te beginnen. Dus alles ligt al zoveel mogelijk klaar en alleen de laatste selectie moet nog gemaakt worden. 



De route staat inmiddels zo goed als vast. Ik vlieg vrijdag via München naar Singapore waar ik 2 dagen blijf voordat ik doorvlieg naar Brisbane. Daar vandaan rijd ik in ongeveer 4 weken naar Melbourne. Hier neem ik een binnenlandse vlucht naar Uluru en heb ik nog 1,5 week om in Darwin te komen. Vanuit Darwin vlieg in zo'n 30 uur weer terug naar Nederland om de volgende dag weer 'fris en fruitig' aan het werk te gaan 😀. De volledige route kan je hier vinden.


Ik zal proberen dit blog zo goed als mogelijk tijdens mijn vakantie bij te houden en vind het leuk als je mij zou willen volgen! 


Dag 46/47 Darwin - Barendrecht

Mijn vlucht gaat pas vanmiddag dus ik maak nog een klein rondje door Darwin met de auto langs wat caches. Rond de middag tank ik de auto wee...